Service på cykeln

Service på cykeln avklarad. Nya ”punkteringssäkrare” däck. Dom heter Panaracer TourGuard Plus.
Dessutom ny bromsskiva och ok fram. Ena kolven kärvade. Nu är oket centrerat och bromsen fungerar fint. Bra med garanti men lite fundersam att grejorna inte håller mer än 500 mil.

Jag fick ”övertala” (läs tjata hål i huvet) på gubbarna i verkstaden för att dom skulle ta mig på allvar. Jag klagade på att frambromsen hade ett skrapande läte. Kommentaren jag fick var ”köp hörselskydd”.

Men nu verkar det vara fixat och allt är frid och fröjd men jag trodde inte det skulle vara en så stor skillnad med de nya däcken. När jag cyklar på underlag med ”längsgående” skarvar så känns det som att cykeln slingrar sig och jag tycker det märks att den är mer ”trögtrampad”

Ny skiva och nytt ok
et fint centrerat kring skivan.