Jag fortsätter (minst) ett år till.

Har velat fram och tillbaka de senaste veckorna om jag skall behålla denna sida eller avsluta. Nu har kommit till ett beslut och jag behåller sidan minst ett år till. Har precis betalt ”årsavgiften”.

Nu skall jag försöka uppdatera med bilder och beskrivningar av mina intressens och aktiviteter.

Börjar med att jag står i begrepp att köpa en ny kamera. Det skall vara en kamera som får plats i fickan när jag är ute och cyklar. Den skall kunna filma, gärna i 4k. Den skall ha det som kallas ”super-zoom”, det vill säga 600 – 800 mm. Den kandidat jag kollar på just nu är en Panasonic Lumix DC-TZ90. Kameran har några år på nacken och jag hittar bara kameran på ElGiganten. Den finns inte att köpa via nätet och det finns < 5 stycken i affären på Backaplan och i Bäckebol. Får ge mig av till Backaplan på måndag (då det enligt deras hemsida är minst antal besökande) för att se om dom har kvar en till mig. Just nu har jag lånat en ”reservkamera” av Rune Svensson – tack Rune.

Förpackning
Fotografiet är taget på Hisingssidan vid Sannegården.
Avståndet (enligt Google-maps) till Sjömanshustrun är 500 meter och till Masthuggskyrkan är det ytterligare 470 meter.