Nu avslutar jag denna sida – eller?

Jag startade denna sida 2008-12-28 med syfta att dokumentera mina erfarenheter i modellflyg. Det har varit helikopter, plan (motor, segel, hang, DLG) och quad. Många olika farkoster har det blivit under dessa 12 år. Modellflygandet har dock avstannat sedan AKMG var tvungna att lägga ner fältet på Torslanda. Prylarna ligger bara på hyllan och samlar damm och det behöver inte dokumenteras.

En fundering jag har är att lägga upp de bästa fotografierna. Jag har två veckor på mig att bestämma för den årliga avgiften skall vara betald 31/10 (plus eventuell tid för påminnelse). Cannon har lagt ner sin tjänst så där har jag inget att hämta. Får också kolla hur mycket plats jag har kvar på Loopias server. Det som är inkluderat i mitt abonnemang. Totalt är det 75 GB webbutrymme och 75 GB e-postutrymme men jag vet inte hur mycket jag har använt redan.
Det tog lite letande men till sist hittade jag att jag i dag har använt 1 GB webbutrymme och 1 GB e-postutrymme. Jag har absolut inte använt 1 GB e-postutrymme. Så min slutsats är att Loopia inte visar exakt utan i increment på 1 GB. Så kanske skall jag använda denna sida som fotobok. Vi får se.