Kamma kablar på Mini-Quaden

Jag monterade alla ESC i ramen från början och hade gjort ett anslutningskort för all spänningsmatning av ett vero-board. Målet var att få upp quaden i luften för att se hur en så liten quad flyger jämfört med de 450 som jag har. Det var en riktigt trevlig maskin. Ingen direkt racer med de prylar som sitter på men jag fick verkligen blodad tand. Nu är den flugen inne och ute med och utan FPV och det var dags att avgöra dess öde. Satsa på den och eventuellt köpa nått ”hottare” eller sälja. Med de erfarenheter jag fått så är det definitivt en maskin som kan ge många roliga flygningar.

Det jag ville göra med denna maskin var att städa rejält i installationen och göra plats för någon liten mini-OSD och då skulle jag vara tvungen att montera ESC’erna på armarna samt att jag ville få in all elektronik inklusive Rx och VTx i ramen.

Bilderna kommer i den ordning rensningen gjordes och till helgen är det dags att prova 😉

Prior to cleaning

 

Den gamla installationenPDB mounted

Nytt PDBRemoved

Alla kablar jag jag städade bortESC opened

Öppnade ESC’n för att ta bort dom långa originalkablarnaTime to solder ESC

ESC’n monterad på armen, dags att löda.One ESC ready

 En ESC klar, tre kvar.

Ready

Klart, dags för en provtur.