Nu är Lumix DC-TZ90 inköpt

Trotsade skitvädret och åkte till ElGiganten. Det var jag och 4 andra kunder i affären så det var enkelt att hålla distans. Dom hade en oanvänd kvar och två demo-kameror. Men naturligtvis blev det en ny 😉
Ett SanDisk 32 GB microSDHC stoppade jag i kameran.
Köpte även ett Gorilla-stativ som klarar 500 g. Den mindre modellen skulle klara 350 g men jag valde alltså ”500”.
Manualen som skickas med är liten och sladdrig men jag hittade en på nätet:
Lumix DC-TZ90 Manual
Manualen år på 302 sidor så det lär ta ett tag innan jag plöjt igenom och provat allt. Kommer troligen aldrig att få full koll på alla funktioner och inställningar men fota, filma och sekvensfota är det primära just nu.
Har lovat Rune att jag skall ta några jämförande bilder med hans/min kamera så att han kan se hur illa skadad hans kamera är. Mitt intryck är dock att hans ”trasiga” kamera fungerar finfint. En sak som kanske kan påverka detta är att det kan vara olika FW på hans/min. Jag har inte hittat någon synlig inställning på hur/om man kan se version på FW.

”Selfi”