Träna ROLL på ”låg höjd”.

Jag har inte kommit underfund med roll på låg höjd ännu. Har aldrig vågat rolla lågt me nu borde det vara dax. Tidigare har jag kört med en rate som gav 720 grader per sekund. Jag provade med att ställa upp rate till 1000 grader per sekund och visst var det lite snabbare men det gick att hantera. Klippet nedan är med den lägre raten. Får se hur det fungerar med 1000 grader vid nästa tillfälle. Det kan dröja ett tag nu när höststormarna börjar dra in över västkusten 🙁

Jag kraschade massor denna gång och tror mig kunna konstatera att mina batterier inte riktigt fixar lite mer ”aggressiv” flygning. Det kändes precis som att sista ”pushen” gjorde att batterispänningen sjunk under någon ”magisk” gräns och quaden frös (svarade inte på kommando. De batterier jag har är 45/90C.