BumbleBee CineWhoop

Det var ett bra tag sedan jag gjorde något inlägg på denna sida. Det var ännu längre sedan jag köpte något RC-relaterat. Nu skall jag försöka få lusten tillbaka så jag beställde en ny ram. Det blev en BumbleBee ChineWoop från Elefun. Tanken är att jag skall flytta elektroniken från min 3-tummare med KISS-All-In-One (ram och elektronik från flyduino). Undrar om allt passar, men det får vi se.

BumbleBee ChineWhoop

2020-09-17
Paketet kom i dag och montering började. Blev dock lite besviken på att det var V1.3. Ute nu är V2.0 och jag hittar ingen information på Elefun vilken version dom sålde.
Den var visserligen nersatt med 30% så jag borde anat något. Men detta kan jag leva med. Däremot hittar jag ingen beskrivning på hur den skall sättas ihop.
De stora dragen är ganska uppenbara men alla smådelar blir kanske lite lurigare.

Montering påbörjad.

2020-09-22
Provmonterat. Ser ut som att allt får plats men jag begriper inte vilka skruvar som skall sitta var. Tycker det fattas några som är 10 mm. Men jag kanske begriper när jag väl kommer till att skruva ihop allt. Kablarna till motorerna var precis anpassade till denna ram när jag väl fick monterat KISS CompactCTRL CC All-in-One FC&ESC på de kortaste distanserna.

Provmontering, det ser lovande ut.