Snart 1000 km ;-)

Jag ”slutade” jobba 15:e mars i år och hade som förhoppning att börja röra på mig. Fixade cykeln och satte i gång. Mitt mål var 500 km men det visade sig bli lite mer och snart är jag uppe i 1000 km. Jag har aldrig klarat mer än 42 km på en tur innan ”mellangården” sätter stopp 😉

Senaste turen gick till Stora Amundön via Fiskebäck, totalt 41 km. Appen jag använder heter ”Bikometer” och varje prick är ett kort stopp/paus.

Nu får vi bara hoppas att nuvarande skitväder går över i lite torrare väder så mina nuvarande 955 km kan ökas på lite till.

Nu är det fixat!
Med denna tur ”Hisingen runt” kom jag upp i 1000 km. Närmare bestämt 1013 km, inte utan att jag är lite stolt 😉 Resten av september och en bit in i oktober borde erbjuda ytterligare några fina cykeldagar.

1013 km med en skön tur ”Hisingen runt”.