Furious True-D V3.5 Diversity Receiver System Firmware 3.5

Så här efter mer än halva FPV-säsongen har till sist fått tag på en Furious True-D V3.5 Diversity Receiver System Firmware 3.5 från en svensk handlare. Varför svensk? Bra service och enkel (eventuella) garantihantering. Tror inte jag stött på mer än en lite strulig svensk handlare men http://www.rctech.se/ sköter sig bra så det blev dom jag handlade av. De kommande dagarna skall det bli vanligt svenskt sommarväder med regn och blåst så nu får jag läsa lite manual innan det blir dags för premiär men nu borde det vara enklare att flyga mina ”stora” quadar som inte har RaceBand. Med FatSharks modul var det jobbigt att byta frekvensband men denna modul borde hantera detta men några enkla knapptryckningar.

Manualen för denna modul och V3.5 finns här.

Furious True-D V3.5 Diversity Receiver System Firmware 3.5 - Clarity Redefined

Furious True-D V3.5 Diversity Receiver System Firmware 3.5 – Clarity Redefined