Vortex Pro, börjar känna på den.

Min första 250-quad var en ZMR-250 kopia. Efter den blev det en KillerBee från BirdsEye. Båda dessa flög jag utan GoPro. Nu har ZMR-kopian fått ge plats åt en Vortex och nu har jag ”premiärat” den med kamera monterad. Kvick liten rackare trotts att jag bara kör med 3S och att det sitter en GoPro ombord. Nu återstår övning, övning, övning och att klubben får hem beställda flaggor och ”gates”. Jag var lite osäker på om flaggan var synlig för mig och det var den.


Uppdatering:
Efter ytterligare en dag på fältet med min Vortex så känns den en aning seg med 3S-LiPo och GoPro. Lite bättre om kameran inte flyger med. Kanske dags att stoppa dit en 4S-LiPo. När jag kör i Attitude så skuttar quaden lite i vinden (troligen för att den försöker kompensera för ”yttre” störningar) men i Acro-mode så é den stabil vi flygning. Dessutom är mina LiPo lite för långa så dom ligger an mot kamerafästet lite. Detta syns inte i GoPro-filmen men i flight-kameran upplever jag detta som lite störande. Kan också konstatera att en 250-quad flyger obehindrat och stabilt även i 7 m/s. Det gäller bara att se till att men har fart genom svängarna för att kompensera för vindavdriften.