FatShark Attitude.

Nu är det Dominator V3 och svagare linser (-2) som gäller. Kört dom sedan slutet av förra året (2016) och nu kan jag se de flesta flaggor, gates och andra hinder. Nu inser jag hur dåligt jag sett i de tidigare glasögonen 😉

FatShark Dominator V3


Det blev ett par Attitude från FatShark till sist. Hade hoppats kunna finna dom begagnade när FatShark skulle introducera sina nya ”HD”-glasögon men där gick jag bet. FatShark sölar med lanseringen och marknaden på begagnade är död. Nåväl, lätta på pungen och köp ett par nya. Nu har jag ett par med ”Head tracker” så efter sommaren (fram på höstkanten) kommer förhoppningsvis nästa projekt bli ett plan med plats för FPV-prylar.

I dag var det premiär och att gick bra men nu väntar jag på linserna jag har beställt.

.fatsharkAttitude