Krigsskada

image

SUEleven reparation 2SUEleven reparation 1

 

 

 

Krigsskada på depronplanet under en rörig flygning i Torpahallen :*) Många gubbar (plan) i luften så jag landade och då kommer mannen och kör på mig. Ingen större skada skedd men så klantigt. Fram med depron/UHU-Por/tejp och kanske lite kolfiber så skall vi vara klara för att flyga igen.

 

 

 

 

 

Skevrodret är nu avmonterat och jag letade fram en bit depron som jag haft liggande. Min ”nya” depron är avsevärt segare än originalet och 3.0mm mot 3.3mm för den gamla. Den gamla bryts av när man böjer 90 grader men den nya kan man böja 180 grader utan att den spricker.

 

 

 

 

 

Nytt blad på skalpellen och sedan gäller det att vara stadig på hand. Sedan skar jag loss roderoket som skall monteras på det nya skevrodret tillsammans kolfiberförstärkningen.

 

 

 

 

 

 

SUEleven reparation 3

SUEleven reparation 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Skevrodret har fått roderok och en förstärkning och nu väntar jag bara på att limmet skall torka så monterar jag rodret på maskinen.